onsdag 5 maj 2010

Vilket väder!


Gud vilket härligt väder det har varit idag.
Jag skjutsade barnen på dagis och skola och sen hem igen för att plugga. Gjorde en paus och stack ut på en lång cykeltur, en hel mil. Jätte skönt och solen värmde så skönt.

Först fick Foppa sitta fast i springern, men sen när vi kom till en grusväg i skogen fick han springa lös. Då och då stannade han till för att nosa eller kissa och då passade jag på att spurta med cykeln, så att han fick köra lite snabba starter, måste ju få lite explosiva muskler på honom.

Tänkte faktiskt ta med mig kameran, men så ångrade jag mig i sista stund, tänkte att det skulle bli lite för bökigt att ha den med ig, hittar inte linsskyddet heller, så jag är rädd att jag ska repa ner linsen. Får ta en promenad i morgon och då får den hänga med.

På fredag ska jag till kennel Höglias(http://www.hoglias.se/) och snusa på valpar..dessa tre Whippar är så underbart söta..farligt farligt..men som sagt, jag är mättad på valp och unghundstiden efter Foppa. Höglias föder ju också upp Sheltie, så det finns såna att snusa på också:).

Letade i albumen och hittade den här bilderna från en av paradisöarna på Similian Islands, vattnet var helt underbart och sanden finkornig som potatismjöl, det gnekade när man gick på den. Underbart!




1 kommentar:

  1. Ja jag tycker åxå att skolan var roligare än vad jag hade förväntat mej =)
    När jag skulle börja så tänkte man ju bara,plugg,plugg å böcker å åter böcker,men man glömde det som finns runt omkring,människorna man lär känna :D
    Ja det är då så härligt nu när man är ute å går å cyklar när det börjar bli varmare å grönare ute =)
    Många kramar Malin!

    SvaraRadera